Реализација семинара „Породица у вртлогу дроге“

Током претходног периода били смо активни на плану стручног усавршавања. У четвртак, 21.4.2016.године били смо домаћини трибине „Породица у вртлогу дроге“ у коју су били укључени чланови Ученичког парламента, представници наставника, стручни сарадник и родитељи.

            Истог дана у ОШ „Душан Јерковић“ представници Тима за заштиту ученика од насиља присуствовали су састанку са темом „Оснаживање школских тимова за подршку у заштити ученика од дигиталног насиља“, односно обуци за примену  приручника Дигитално насиље- превенција и реаговање.

У суботу, 23.4.2016.год. одржан је семинар под називом “Усавршавање комуникацијске компетентности-комуникација са ученицима, колегама и родитељима“ у организацији Завода за педагошка истраживања-Београд. Реализатори семинара су биле: Славица Шевкушић, виши научни сарадник и Ивана Ђерић, истраживач сарадник.

Др Славица Шевкушић је поздравила присутне и изразила посебно задовољство, што семинару присуствују и родитељи, назначивши да је то по први пут у њеној дугогодишњој пракси.

Семинару је присуствовао наставни кадар (21 колега) и девет родитеља. Семинар је протекао према предвиђеној сатници, у радној атмосфери.

seminar