Активности школе у новембру и децембру

Током новембра и децембра одвијале су се различите ваннаставне активности.  Ученици– чланови ученичког парламента организовали су радионице у смислу вршњачке едукације ученика четвртог разреда наше школе. Три групе парламентараца посетили су сва три одељења четвртака и заједничким радом бавили се темама из области екологије.

Ученички парламент наше школе одазвао се позиву члановим парламента ОШ „ Иво Лола Рибар“ који су приликом сурета приказали занимљиву презентацију посвећену превенцији насиља. Након презентације ученици су развили дискусију и размену мишљења. Након званичног дела ученици су имали и простор за забаву и опуштање.  Са ученицима у првом делу дружења били су и координатори парламента Марина Јездић ( ОШ“ Иво Лола Рибар“) и координатори парламента наше школе Вера Репарски –Ника и Маријана Ристић.

Чланови ученичког парламента, поред озбиљнијих задатака које су реализовали у току претходног периода , узели су учешће и у украшавању простора пред  новогодишње и божићне празнике.

21. децембра 2017. године у просторијама школе педагошко-психолошка служба организовала је радионицу за родитеље под називом „Суочавање са љутњом“. Циљ радионице је био да родитељи кроз корисне информације спознају осећање беса, његове манифестације и најважније, начине превазилажења истог. С обзиром да нам се љутња свакоме дешава, радионица је примењива и за родитеље и за децу. Родитељи су показали заинтересованост за ову проблематику и рекли да ће неке сугестије и смернице применити на себи а такође да ће им помоћи у бољем разумевању своје деце.