Обавештења за наставнике

ОБЕЛЕЖАВАЊЕ ШКОЛСКЕ СЛАВЕ

 

Као и сваке године, школска слава- Свети Сава, обележена је достојанствено и свечано. 26. јануара у Културном центру, традиционално је одржана Светосавска академија, чији домаћин је била школа „Миливој Петковић Фећко“-Платичево.  Ову манифестацију пропратили су бројни гости,  ученици,  родитељи, просветни радници, свештенство из нашег града.

У нашој школи школска слава пропраћена је низом садржаја  почев од  11 часова- сечењем колача, занимљивим и богатим програмом ученика наше школе, доделом награда за најуспешније ђаке. Школски кум наградио је ђаке- предложене за Светосавску повељу лепим књигама.  Најуспешнији ђаци су: Јована Мушицки-8/1, Синиша Јањић-8/2,  Вера Цвјетићанин-8/3 и Драган Марковић-8/4.

На основу бодова које је освојила на  многобројним такмичењима из различитих области, ученица Вера Цвјетићанин освојила је престижну награду –носилац Светосавске повеље у текућој школској години.  Овом приликом честитамо нашој ученици на ласкавом признању и желимо јој пуно успеха у даљем школовању.