Родитељи

Семинар за чланове Савета родитеља

20161215_181906

 У четвртак, 5. 12. 2016. одржан је семинар на тему „Породица и како је сачувати“. Аутор и реализатор семинара је психолог Недељко Јовић, аутор књиге „Породица у вртлогу дроге“ и „Породица и како је сачувати“
Семинар је подељен у три тематске целине – типови породица, савети како је сачувати са примерима из праксе и радионица са евалуацијом Професор Јовић је понудио родитељима и могућност сталног саветовалишта. 
Семинару су присуствовали чланови Савета родитеља и заинтересовани родитељи ученика 7. и 8. разреда.
paorodica

Трибина за родитеље ученика 5. и 6. разреда

Обавештавамо родитеље ученика 5.и 6. разреда да ће се у четвртак, 10. новембра 2016. г. у нашој школи одржати стручна трибина на тему Психофизички развој деце, поремећаји у говору и исхрани.
Овом приликом, наши гости биће др Валентина Гмизић и др Валентина Травица.
Трибина се организује на предлог Тима за сарадњу са родитељима и Психолошко-педагошке службе школе, а у сарадњи са Домом здравља у Руми.

Tрибина за родитеље ученика 5. и 6. разреда

У четвртак,10.новембра били смо домаћини трибине усмерене на родитеље ученика петог и шестог разреда. Иницијатива је покренута на састанку Тима за сарадњу са родитељима,а ми из школе смо направили избор тема које су нам се учиниле актуелним.У томе су нам помогле и колегинице из Дома здравља – логопед Валентина Гмизић и др Валентина Травица. Дакле, бавили смо се проблемом говора деце поменутог узраста и проблемима гојазности, поремећаја исхране, деформитетима кичме, стопала…

Трибина није била превише посећена, али родитељи који су присуствовали, добили су конкретне смернице и савете корисне за њихову децу.

У сваком случају, задовољни смо сарадњом са представницима нашег Дома здравља и у наредном периоду, настојаћемо да, свако у свом домену, пружи максимум подршке нашим ђацима.

Продужени боравак 

plan-rada-boravkaКао и претходних година, и ове године у нашој школи ради продужени боравак за ученике нижих разреда.

Радно време боравка можете преузети овде – radno-vreme-u-boravku .

План активности погледајте овде – plan-rada-boravka .

Поштовани родитељи,

овде можете преузети списак уџбеника за школску 2016/2017. годину. Можете поручити цео комплет или СЕТ2 који подразумева радне уџбенике (наставне листове и радне свеске) и уџбенике издавача који раније нису коришћени у нашој школи (енглески језик, биологија, ТИО, математика)

УЏБЕНИЦИ 2016-2019

УЏБЕНИЦИ 2016-2019 – СЕТ2