Обавештења за ученике

bilbord-finalСВИМ УЧЕНИЦИМА И ЗАПОСЛЕНИМА ЧЕСТИТАМО ДАН ШКОЛЕ – 24. НОВЕМБАР!

Као и сваке године, овим поводом спремили смо разноврстан програм намењен ученицима и пријатељима школе.

У четвртак, 24. новембра, у школи је организован тематски дан у оквиру кога ће се одржати едукативне и креативне радионице на тему – Змај. Радионице ће заједнички водити предметни наставници, а распоред и садржај радионица истакнут је на школској огласној табли намењеној ученицима.

У 14 часова, школа припрема дружење и забаву за наше најмлађе ученике (од 1. до 4. разреда) у холу школе. За добро расположење побринуће се наставници-аниматори Владимир Милићевић и Мирјана Јовић.

Од 20 часова дочекујемо госте – ученике 7. и 8. разреда ОШ „Вељко Дугошевић“ који ће се са нашим ученицима дружити уз музику и забаву до 23 часа.

У петак, у Великој сали Културног центра, у 19 часова, ученици наше школе приказаће представу „Како је Бистрица уписала Паметницу у школу“. Представу су припремили чланови школске драмске секције, по тексту наставнице Драгане Видаковић, а уз велику помоћ и подршку осталих колега и колегиница који су учествовали у припреми. У реализацији овог програма учествовало је 160 учесника!

За колеге и пријатеље школе предвиђено је дружење у школи после представе, од 20 часова.

План и садржај целокупног програма можете преузети овде.

Надамо се да ћете уживати у припремљеним активностима! Добро дошли!