Ерасмус + Србије је 14.1.2020. након обављеног интервјуа потврдио избор Маје Хупик, наставнице енглеског у нашој  школи, која је изабрана да са још три наставника из Србије учествује на TCA догађају „Pupil mobility in Europe – making inclusion a reality” који је требало да се одржи од 11. до 13. маја 2020. у Бону.  Због пандемије вируса короне, скуп је одложен, а затим је одлучено да се одржи у онлине облику 11. и 12. маја 2021.године.
Конференцију је отворио господин Thomas Spielkamp, директор Националне Агенције Ерасмус+ за Немачку и госпођа Britta Ernst, председница Министарства просвете Немачке. У раду је учествовало 230 учесника из 24 земље. 
Презентоване су новине у раду организације Ерасмус + као и пројекти проглашени за најбоље у Европи и уприличене су бројне онлине радионице учесника које су имале за циљ размену мишљења о сазнањима стеченим током конференције, и изнад свега тражење и налажење пратнера за реализацију пројеката на тему инклузије.
Домаћини су изврсно организовали конференцију и спремно одговарали на сва питања и решавали мање техничке потешкоће до којих је долазило.
Сваки учесник је добио сертификат о присуствовању овом догађају.