Erasmus + Srbije je 14.1.2020. nakon obavljenog intervjua potvrdio izbor Maje Hupik, nastavnice engleskog u našoj  školi, koja je izabrana da sa još tri nastavnika iz Srbije učestvuje na TCA događaju „Pupil mobility in Europe – making inclusion a reality” koji je trebalo da se održi od 11. do 13. maja 2020. u Bonu.  Zbog pandemije virusa korone, skup je odložen, a zatim je odlučeno da se održi u online obliku 11. i 12. maja 2021.godine.
Konferenciju je otvorio gospodin Thomas Spielkamp, direktor Nacionalne Agencije Erasmus+ za Nemačku i gospođa Britta Ernst, predsednica Ministarstva prosvete Nemačke. U radu je učestvovalo 230 učesnika iz 24 zemlje. 
Prezentovane su novine u radu organizacije Erasmus + kao i projekti proglašeni za najbolje u Evropi i upriličene su brojne online radionice učesnika koje su imale za cilj razmenu mišljenja o saznanjima stečenim tokom konferencije, i iznad svega traženje i nalaženje pratnera za realizaciju projekata na temu inkluzije.
Domaćini su izvrsno organizovali konferenciju i spremno odgovarali na sva pitanja i rešavali manje tehničke poteškoće do kojih je dolazilo.
Svaki učesnik je dobio sertifikat o prisustvovanju ovom događaju.